La nostra empresa, amb més de vint anys de vida, compta amb l'aval de l'experiència així com el dels nostres clients, entre els que es troben també entitats del sector públic com centres d'ensenyament i ajuntaments.

Els contractes de manteniment especialitzats per a la Petita i Mitjana Empresa poden oferir-li una cobertura integral tant en programari com en maquinari, cobrint tot problema que pugui sorgir en les seves eines de treball.

El nostre coneixement en sistemes operatius Windows i la nostra especialització en integració, migració i administració de sistemes operatius GNU/Linux li garanteix una ràpida resolució de problemes sobre diferents plataformes, així com la possibilitat d'actualització del seu parc informàtic a sistemes més estables, oberts i econòmics.

A més dels avantatges descrits, l'externalització d'un servei de manteniment compta amb avantatges addicionals, com la continuïtat del servei sense la problemàtica que poden ocasionar les baixes del personal propi, l'avantatge fiscal que suposa una despesa enfront a la nòmina d'un tècnic informàtic, etc.

Enterprise Informàtica pot oferir-li un gran ventall de solucions per als seus sistemes informàtics, ja que comptem amb una bona selecció de propostes per a les necessitats de la seva empresa.

Amb la contractació dels nostres serveis comptarà a més amb avantatges afegits exclusius, com descomptes en nou equipament informàtic i consumibles. A més, comptarà amb un servei de consultes i assessoria informàtica que suposarà un estalvi en el temps d'execució de moltes tasques diàries i un millor aprofitament dels recursos disponibles, estalviant en inversions costoses i innecessàries.

Valoració

4.9

Enterprise Informàtica S.L.
Carrer Major, 35, 08470 Sant Celoni, Barcelona, Spain

Feu una valoració

Fem servir galetes
El nostre lloc utilitza galetes de tercers per millorar l'experiència de l'usuari així com recaptar estadístiques, sense recaptar cap dada que pugui identificar-te com usuari. Vols continuar navegant amb galetes?