Al cor de la teva empresa

Fes servir el codi QR i el codi promocional PCD6P66F4 per obtenir una demo totalment funcional de 30 dies!

 

La comptabilitat professional, a l'abast de tothom

Fes servir el codi QR i el codi promocional PCD6P66F4 per obtenir una demo totalment funcional de 30 dies!

 


Redueixi els costos de TI i augmenti la productivitat

Faronics Deep Freeze converteix el seu equip en indestructible. Deep Freeze ofereix protecció avançada per a estacions de treball preservant la configuració i els ajustos desitjats per als seus equips. Cada vegada que reiniciï un equip, Deep Freeze restaurarà la seva configuració. Des de 1999, ha ajudat a milers de professionals de TI a administrar milions d'equips pràcticament sense esforç.

Beneficis de Faronics Deep Freeze:

 • Redueixi les incidències de TI en un 63%.
  Deep Freeze garanteix el 100% de recuperació de les estacions de treball amb cada reinici. Els nostres clients han registrat una reducció mitjana de les incidències de TI del 63%.
 • Zero restriccions.
  Proporcioni als usuaris un accés il·limitat sense por dels canvis de configuració permanents.
 • Eviti els canvis de configuració.
  Permeti als usuaris guardar el seu treball sense que s'alteri la configuració de base dels equips.
 • Elimini les amenaces tipus dia zero.
  Deep Freeze ofereix una forma simple i eficaç d'eliminar tots els canvis maliciosos realitzats en el sistema, incloses les amenaces tipus dia zero.
 • Compliment de llicències.
  Deep Freeze elimina tot el programari instal·lat sense autorització amb un simple reinici per a garantir el compliment de llicències.
 • Usuaris finals independents.
  Alliberi al personal de TI de problemes trivials perquè pugui centrar-se en tasques més importants.

Com funciona Deep Freeze.
Deep Freeze utilitza tecnologia patentada per a redirigir la informació que s'escriu en el disc dur a una taula d'assignacions amb la finalitat de mantenir les dades originals intactes. Quan es reinicia l'equip, no es torna a fer referència a la informació redirigida a la taula d'assignacions, per la qual cosa es restaura íntegrament l'estat original de l'equip.

Requisits del sistema:
Deep Freeze requereix Windows XP/Vista/7/8.1/10 i un 10% d'espai lliure en el disc dur. Deep Freeze Server requereix Windows Server 2003, 2003 R2, 2008 i 2008 R2. Deep Freeze Mac requereix Yosemite US X 10.10, Mavericks 10.9, Tiger 10.4, Leopard 10.5, Snow Leopard 10.6, Lion 10.7 o Mountain Lion 10.8. Deep Freeze Mac és una aplicació universal (compatible amb Intel i PPC). La integració amb ARD requereix Apple Remote Desktop versió 3.2 o posterior. Mac US X Server també és compatible amb US X 10.8 o posterior.

Si necessites més informació, una versió d'avaluació o llicència de compra pots fer clic en el bàner.